top of page

Tanfolyamok

Privatstunden
DSC06055.JPG

Árak

 Tanfolyam = 8 Alkalom                                                       16.000 Ft / Fő

 Alkalmi díj = 60 perc                                                              3000 Ft/ Fő

Különórák

1 alkalom  60 perc                                                                        12.000 Ft

Anmeldung

helyszín: 1009 Music & More Mosonmagyaróvár, Alkotmány út 16b.

Anmeldung

Fülle bitte dieses Formular aus, um dich anzumelden.

Stile

Tanz stile

DSC05860 (1).JPG

Salsa
Cubana/rueda

A kubai salsa körtánc változata, mely az egyik legvidámabb karibi műfaj. Mindenki ugyanazt a figurát táncolja a rueda vezetőjének hívására, Ha kikapcsolódásra és egy kis karibi hangulatra vágysz, ebben a stílusban sosem fogsz csalódni. A kurzuson partnerváltással tanuljuk a rueda figuráit.

DSC05782.JPG

Társastánc
 

A tanfolyamon helyet kapnak a standard ( angol és bécsi keringő, tangó, slow fox, quickstep), a latin-amerikai (cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive) és a divattáncok (boogie, mambo, discofox, bossanova...). A legsokoldalúbb kurzusunk, ha átfogóbban érdeklődsz a különböző táncstílusok iránt.

DSC06055.JPG

Bachata
 

A Karibi táncok egyik gyöngyszeme, mely a Dominikai Köztársaságból indult világhódító útjára, s lett mára méltán az egyik legnépszerűbb latin tánc. Magával ragadó zene, lírai hangulat, szenvedélyes csípőmozgás, melyet kiegészít egy romantikus ölelés. A kurzuson fúzióban tanuljuk a dominikai lépéskombinációkat a sensual bachata motívumaival.

DSC05115.JPG

Kizomba
 

Az 1980-as években kifejlődött, Angolából és a Zöld-foki szigetekről származó tánc mára egyértelműen meghódította a világot és tömegeket vonz. Èrzéki mozdulatai, bensőséges hangulata, bizalomra épülő tánctartása introvertált táncról árulkodik, melyben a pár tagjai csakis egymásra és a zenére koncentrálva mozognak teljes harmóniában a parketten.

DSC05782.JPG

LADIES Latin STYLING

Ez a tanfolyam lehetőséget kínál a latin és karibi táncok elsajátítására minden olyan hölgy számára, akik partner nélkül szeretnének részt venni egy igazi latinos edzésen. 60 perc igazi kikapcsolódás és tréning, melyben helyet kap a salsa, a bachata, a mambo, a kubai cha-cha-cha, a samba...stb. lépései, mozdulatai egy látványos koreográfiába építve.

DSC05814.JPG

Salsa
la-Style

A Salsa egyik legizgalmasabb  ága, mely a mexikói Vazquez fivérek nevéhez köthetö. Változatos, improvizatív és kreatív, melyet nagyban befolyásol a zene komplexitása, hangulata. Alaplépéseit vonalon táncolják, melyet lendületes forgások, látványos kézmozdulatok, harmonikus  partnering és változatos figurák tesznek emlékezetessé.  

bottom of page